Križnica je područje koje pripada lokalitetima koji su u rangu zaštićenih krajolika među koje, osim Križnice još spadaju i Jelkuš, Širinski otok, te močvarno stanište Vir. Gotovo cijelo to područje se nalazi na najistočnijem dijelu općine Pitomača. Uživati blagodati prirode i prirodnih ljepota nećete doživjeti nigdje kao ovdje – u Križnici.

Spajanjem prirodnih ljepota i starih zaboravljenih aktivnosti nastaje vrlo osebujna cjelina sastavljena od prirode, tradicije i modernog. Dravska iža u Križnici od početka svibnja 2005. godine nudi velik broj raznih sadržaja vezanih za rekreaciju, posao, turizam itd. Kao prvo, nudimo Vam hotelski smještaj, odnosno prenoćište tokom sva četiri godišnja doba. Želite li puni pansion, ili samo prenoćište. Ako se želite opustiti Dravska iža je idealno mjesto za vas po vrlo prihvatljivim cijenama, i s velikom ponudom aktivnosti.

Za lovce imamo na raspolaganju nekoliko tisuća hektara lovnih površina na kojima se tokom godine lovi jelen, košuta, divlja svinja, srna, srndać, fazan, divlja patka, divlja guska, zec itd. Ako ste zaljubljenik u ribolov onda imate mogućnost odlaska na uspješan ribolov tokom cijele godine(ovisno što se kada lovi) na štuku, šarana, linjaka, soma, smuđa… Sportaši se mogu baviti brojnim aktivnostima prema vašoj želji, a možete dovesti na pripreme i cijeli nogometni, rukometni ili kakav drugi tim.

Pored svega toga, nudimo i niz drugih aktivnosti poput: kupanja u vlastitim bazenima, kupanja na rijeci Dravi, rafting, igranje tenisa, odbojke, posjet rodnoj kući pjesnika Petra Preradovića itd. – sve po želji… Prijelaz preko rijeke Drave mostom ili skelom, besplatan prijevoz od rijeke Drave do objekta sa mini busom ili kombijem! Obiteljski rafting sa velikim čamcima uz pratnju stručnjaka, šetnja prirodom, lov i ribolov na rijeci Dravi i na svim njezinim rukavcima u Križnici!Popust za veće grupe,ekskurzije, izleti… Natjecanja u ribolovu i u ostalim sportovima !!! Veliki i mali bazeni i mnogi drugi sadržaji….

Copyright © 2013. Sva prava pridržana.

Dravska iža Križnica - Pitomača - Croatia, Tel: 033/801-939