Dravska iža nudi vam u sklopu dolaska na ovo mjesto izvanredan i raznoliki jelovnik, odnosno brojna jela iz izvrsne domaće kuhinje koja se bazira isključivo na ekološko prihvatljivim predispozicijama. 

Tako kod nas možete naručiti janjetinu na razne načine od janjaca uzgojenih nedaleko Dravske iže, prasetinu sa žara, kotla, ražnja ili ispod peke. Tu je i desetak vrsta slatkovodne ribe iz vlastitog bazena koju možete sami odabrati. 

Nudimo vam i brojne specijalitete, kao što su jela od divljih pataka, fazana, jarebica, itd., kao i razne domaće slastice kao domaće štruklje sa sirom, jabukama, zeljem, digane kolače itd. 

Osim toga, možete naručiti i druga jela koja nisu pripadajuća ovom podneblju. Prema tome – jelovnik je vrlo raznolik. Ne želite li vrste kruha lokalnih pekara možete naručiti domaći kruh iz krušne peći. U vinotočju točimo razna domaća vina.

Osim vina, nudimo vam i bezbroj osvježavajučih i alkoholnih napitaka, kave, čajeva i drugog – po želji. Fiš paprikaš, razna jela od naravno svježih riba (smuđa, soma,štuke,i ostalih riba iz našeg područja). Jela od domaće uzgajanog mesa, ispod peke, na žaru, svinjetina, janjetina na ražnju ,šaran na rašljama. Kruh iz krušne peći,srneći gulaš i ostala jela od divljači, razna domaća jela, kolači, domaće juhe, domaće uzgajano voće i povrće !

 

Copyright © 2013. Sva prava pridržana.

Dravska iža Križnica - Pitomača - Croatia, Tel: 033/801-939